Unaprijedite svoj proces zapošljavanja

TalentLyft je alat koji na jednom mjestu nudi sve što Vam je potrebno kako biste brže i lakše zaposlili vrhunske talente.

TalentLyft header TalentLyft product

Pronađite, privucite i zaposlite najbolje ljude!

arrow
Source

Ubrzajte potragu za kandidatima

Ako želite pronaći najkvalitentije i najkvalificiranije ljude, morate promijeniti način na koji zapošljavate. Oglašavanje na portalima za zapošljavanje više nije dovoljno. TalentLyft Track nudi inovativne tehnike za pronalazak kandidata, poput programa preporuka, društvenih mreža i napredne web tražilice.

TalentLyft source
arrow
ENGAGE

Olakšajte komunikaciju s kandidatima

U današnje vrijeme potrebno je kontinuirano raditi na izgradnji odnosa s potencijalnim kandidatima kako biste uvijek imali odlične kandidate spremne pridružiti se Vašem timu. Izgradnja odnosa, održavanje veza i redovita komunikacija s kandidatima može znatno skratiti vrijeme proces akvizicije talenata.

TalentLyft talent CRM
arrow
TalentLyft career site TalentLyft convert
CONVERT

Izgradite imidž poželjnog poslodavca

Izgradite imidž poželjnog poslodavca i istaknite se kao odlično mjesto za rad! Pokažite kandidatima kako je raditi u Vašoj tvrtki, predstavite svoje zaposlenike i zanimljive projekte na kojima radite. Izradite prekrasnu stranicu karijera, organizirajte različita regrutacijska događanja i predstavite jedinstvenu kulturu Vaše tvrtke.

TalentLyft career page example 3
TalentLyft career page example 2
TalentLyft career page example 1
arrow
TRACK

Skratite proces selekcije kandidata

TalentLyft Track stvoren je kako bi olakšao i ubrzao proces primanja prijava za posao i selekcije kandidata. Pomaže automatizirati i digitalizirati kompletan proces selekcije, ostavljajući Vam više vremena za komunikaciju i izgradnju odnosa s kandidatima.

TalentLyft Applicant Tracking System
arrow
ANALYTICS

Mjerite, analizirajte i unaprijedite proces zapošljavanja

TalentLyft Analytics pruža jasan uvid u to koliko su Vaše postojeće strategije zapošljavanja produktivne i efikasne. Na temelju dobivenih podataka možete znatno unaprijediti svoj proces akvizicije talenata te uštedjeti vrijeme i novac.

TalentLyft analytics

Priče korisnika

Sve priče korisnika
Nanobit TalentLyft Success Story
ISTAKNUTA PRIČA

Nanobit - jedna od najuspješnijih tehnoloških tvrtki

Saznajte kako je TalentLyft pomogao Nanobitu, svjetski poznatoj tvrtki za razvoj mobilnih aplikacija i igara, modernizirati i unaprijediti njihov proces zapošljavanja. Uz TalentLyft, Nanobit je uspio privući znatno veči broj kvalitetnih kandidata te ubrzati svoj selekcijski proces.

Vaš suradnik u zapošljavanju

Alat koji pomaže u pronalasku, privlačenju, komunikaciji i selekciji kandidata.